Basketskole 2014

Basketskolen
«Basketskolen er en av de eldste og viktigste tradisjonsbærerne i norsk basket. Nedenfor finner dere invitasjonen vi har mottatt fra arrangør.

Basketskolen.no 2014 Tønsberg – påmeldingen er i gang!
Kan du navnet på en god norsk basketballspiller? Gutt eller jente; ung eller gammel? Felles for omtrent alle er at de har vært med på basketskolen.no, en eller flere ganger.

I Grimstad, på Tjøme, Risør, Kragerø, Nøtterøy eller som nå – i Tønsberg.
Basketskolen.no er så nær pensum du kan komme i norsk basketball, og når dagens elitespillere herjer i BLNO og Kvinneligaen skal du vite at de lærte sine skills aller først på basketskolen.no.

Og de lærte det av de beste trenerne som er å oppdrive i Norge – bl.a. Per Tøien, Rolf Birger Halvorsen, Mathias Eckhof, Ron Billingslea, Ståle Frey, Hege Eika Frey, Geir Bangstad, Mark DiGiacomo, Lars Gunnar Sønsteby, Bård Stoller, Pål Berg, Reidar Skorpen, Magnus Midtvedt, Espen og Anders Leween Stien. Til basketskolen.no står trenerne i kø for å få lov til å bli med. Det er nemlig blitt stedet der nye talenter oppdages og videreutvikles, der vennskap etableres og der den norske sommeren er som aller best.

I år arrangeres basketskolen.no for 35. gang, nærmere bestemt 24.6-27.6 og 27.6-1.7! Mer info og påmelding www.basketskolen.no.
Mener du selv du har ferdigheter som gjør at du hører hjemme på Wang Team, melder du fra om det før første trening hvor gruppa blir tatt ut. På Wang Team får de eldste og beste spillerne ekstra tett oppfølging og et eget program. Blir det deg i år?

Basketskolen.no tilbyr også treningsleir for lag til rabattert pris med topp trener. Ta kontakt på basket@basketskolen.no

Vi gleder oss til å se nye og tidligere deltakere!»Mvh. Basketskolen!

Påmelding og infomasjon finner du på www.basketskolen.no